Medlemserbjudanden:

Faktureringsservice för medlemmar i Symf

AMA:s fakturaservice finns för dig som är musiker eller artist och är UTAN eget företag eller F-skattesedel.

Vi hjälper dig med fakturering till arrangörer och uppdragsgivare som vill få en faktura istället för att bli arbetsgivare.

AMA har tack vare detta besparat många musiker och artister från att tvingas starta ett eget företag med all den byråkrati som det innebär. Du behöver inte redovisa några skattedeklarationen eller inkomstuppgifter till skattemyndigheten, du behöver inte bry dig om arbetsmarknadsförsäkringar och du får dessutom en extra tjänstepension inbetald. Du får helt enkelt mer tid över till musiken.

 

AMA drivs av Musikerförbundet men som medlem i Symf har du samma avgiftsrabatt som de som är medlemmar i Musikerförbundet.

 

Läs mer här

 

I vårt samarbete med Danske Bank erbjuds du som medlem i Symf en av marknadens lägsta bolåneräntor, kontopaket med unik medlemsrabatt, VIP-nummer för bästa kundservice samt smidig digital rådgivning.

Läs med om erbjudandet på Symf - Sveriges Yrkesmusikerförbund | Danske Bank

 

 

 

 

 

Alltid rabatt på SJ-resor

Detta erbjudande till Symfs medlemmar  gäller tillsvidare

 

Resor som kan återbetalas – 10 % rabatt

 

Resor som inte kan  ombokas/återbetalas – 10 % rabatt

 

Erbjudandet gäller både i 1 klass och 2 klass.

 

Klicka här så kommer du direkt till bokningssidan

 

 

 

NORDIC CHOICE HOTELS

Nordic Choice Hotels har fler än 160 hotell på hundra destinationer i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Baltikum. Som medlem i Symf får du alltid 15 procents rabatt på alla rum under helger om du anländer fredag, lördag eller söndag. Rabatten gäller även under skollov, som exempelvis sportlov, påsklov, sommarlov, höstlov och jullov. Under loven erbjuds rabatten under hela lovperioden, det vill säga alla dagar i veckan.

 

Läs mer här

 

Actic - din träningskompis

 

Här kommer ytterligare ett medlemserbjudande som TCO har tagit fram i nätverket för medlemsförmåner. Detta ramavtal gäller på Actics anläggningar runt om i Sverige.
I medlemskapet ingår all träning, utom personlig träning,  styrketräning, konditionsträning, gruppträning, spinning, aerobics, samt bad & motionssimning.
Utbudet kan variera mellan anläggningarna, se www.actic.se för aktuellt utbud på respektive anläggning. Det ingår 10 dagars provperiod och två träffar med en tränare i medlemskapet.  Medlemmen uppger kod: TCO2022 vid tecknade av Actic medlemskap.

 

Symfs kontaktperson:

Roger Eklöw

Regional Sales manager

roger.eklow@actic.se

070-788 93 06