Symfs medlemsidor

Faktureringsservice för medlemmar i Symf

AMA:s fakturaservice finns för dig som är musiker eller artist och är UTAN eget företag eller F-skattesedel.

Vi hjälper dig med fakturering till arrangörer och uppdragsgivare som vill få en faktura istället för att bli arbetsgivare.

AMA har tack vare detta besparat många musiker och artister från att tvingas starta ett eget företag med all den byråkrati som det innebär. Du behöver inte redovisa några skattedeklarationen eller inkomstuppgifter till skattemyndigheten, du behöver inte bry dig om arbetsmarknadsförsäkringar och du får dessutom en extra tjänstepension inbetald. Du får helt enkelt mer tid över till musiken.

 

AMA drivs av Musikerförbundet men som medlem i Symf har du samma avgiftsrabatt som de som är medlemmar i Musikerförbundet.

Danske Bank

I vårt samarbete med Danske Bank erbjuds du som medlem i Symf en av marknadens lägsta bolåneräntor, kontopaket med unik medlemsrabatt, VIP-nummer för bästa kundservice samt smidig digital rådgivning.

Läs med om erbjudandet på Symf - Sveriges Yrkesmusikerförbund | Danske Bank

15% rabatt på hotell i Norden

Som medlem i ett av TCO-förbunden får du 15% rabatt på hotell i Norden inom Strawberry

Du får 15% rabatt på alla rumstyper om du anländer torsdag, fredag, lördag eller söndag på alla våra hotell i Norden.

15% rabatt under hela veckan sommarperiod samt alla ordinarie skollov.

Bokningar betalas vid ankomst till hotellet. Bokningen kan om- och avbokas kostnadsfritt fram till kl. 16.00 på ankomstdagen. 
Wifi och frukost är inkluderat i priset.

First Hotels

Som medlem i ett TCO-förbund får du 15 procent rabatt på First Hotels 33 centralt placerade hotell över hela Skandinavien.

First Hotels är en ledande hotellkedja med 33 hotell centralt placerade i Skandinavien. De flesta hotellen har ett gym och en relaxavdelning med pool eller bastu. På flera hotell erbjuds även massage och/eller skönhetsbehandlingar.

15 procent rabatt på övernattning

Som medlem i ett TCO-förbund har du 15 procent rabatt på övernattning med frukost och wifi inkluderat i priset. För övrigt som är inkluderat i priset, se respektive hotell.

Boka First Hotel:

Ring eller mejla hotellet och uppge att du är medlem i ett TCO-förbund. www.firsthotels.se

Boka via www.firsthotels.se genom att ange bokningskoden: FHCTCOMED

Tallink

Du som är medlem i ett TCO-förbund erbjuds upp till 20% rabatt på kryssningar hos Tallink. 

Ta med vännerna och familjen på en 40-timmarkryssning till designstaden Helsingfors eller restaurangmeckat Tallinn. Kliv ombord och njut av vackra skärgårdsvyer, fantastiska matupplevelser, härlig underhållning, shopping till förmånliga priser och avkoppling i vår bad och relax.

Actic

Du som är medlem i ett TCO-förbund får 20 procent rabatt på Actics träningskort som gäller på ett hundratal anläggningar runt om i landet.

Actic har ett brett erbjudande av inspirerande träning på över 100 gym och 39 bad från Luleå i norr till Ystad i söder. Du får full tillgång till både gym och vatten. Actic erbjuder ett brett utbud i fräscha lokaler och kan träna gruppträning och du är också välkommen att simma och bada. Se actic.se för lokalt utbud och priser.

Som medlem i ett TCO-förbund får du:

20 procent rabatt på ordinarie årskortspris vid nyteckning eller förnyelse.

50 procent rabatt på medlemsavgiften.

Tillgång till all träning: styrketräning, konditionsträning, gruppträning, spinning, aerobics samt bad och motionssimning. Utbudet kan variera mellan anläggningarna. Personlig träning ingår ej.

7 dagars provperiod för dig som vill prova på.

Köp medlemskort på Actic

Erbjudandet gäller vid tecknande av 12 månaders avtal inklusive gruppträning och under alla öppettider.

Betaltjänsten för onlineträning via Actic träningsapp ingår i medlemskapet.

Uppge din rabattkod när du köper ditt träningskort actic.se

Din rabattkod till Actic: TCORABATT